• Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In    
  • Create Account
  LongeCity
              Advocacy & Research for Unlimited Lifespans

Photo
* * * * * 1 votes

All links, except via https broken

links

  • Please log in to reply
7 replies to this topic
⌛⇒ write a quiz!

#1 blind12

  • Guest
  • 74 posts
  • 2
  • Location:EU

Posted 30 August 2018 - 02:16 AM


https://www.longecit...ith-other-meds/ works
http://www.longecity...ith-other-meds/ does not work

https://longecity.or...ith-other-meds/ also does not work

Edited by blind12, 30 August 2018 - 02:21 AM.

  • like x 1

#2 Michael

  • Advisor, Moderator
  • 1,204 posts
  • 1,630
  • Location:Location Location

Posted 04 September 2018 - 05:45 PM

Ding-ding. Yeah, I couldn't figure out why all of these links weren't working — until I traced one of them back and carefully scrutinized my browser history. Exactly the same link, embedded as http, now works only when specifically designated as https. I'm all for all-https, but the Forum software should automatically redirect to the SSL version.



#3 blind12

  • Topic Starter
  • Guest
  • 74 posts
  • 2
  • Location:EU

Posted 24 September 2018 - 04:08 AM

Still broken. All of the above link forms USED to work in the past.

#4 spike

  • Guest
  • 15 posts
  • 5
  • Location:Ukraine

Posted 30 September 2018 - 06:22 AM

Thanks for the report, blind12. I thought the link to the forum's rules at the bottom was non-existent, turns out, just one 's' was missing. Michael, you probably need to add proper redirection rules to your Apache web server, like explained here: https://wiki.apache....pd/RedirectSSL Also, it's recommended to modify forum's theme, because it keeps loading some of the resources via http hence Chrome shows this warning: 'Insecure content blocked. This page is trying to load scripts from unauthenticated sources.' Here's a list:

 

image.png

 

 



#5 blind12

  • Topic Starter
  • Guest
  • 74 posts
  • 2
  • Location:EU

Posted 01 October 2018 - 06:17 PM

LOL, this breaks even all the links in the various forum help files.

Edited by blind12, 01 October 2018 - 06:24 PM.


#6 Michael

  • Advisor, Moderator
  • 1,204 posts
  • 1,630
  • Location:Location Location

Posted 01 October 2018 - 06:38 PM

Thanks, spike ... I don't think this relates to my or blind's problem, and IAC I can't implement your proposed solution. I don't get a blocked content warning: I just get redirected to the Forum homepage. And, IAC, I am so ignorant that AFAIK I don't personally HAVE an Apache web server, and IAC have no clue how to follow the instructions on the page you linked.
We are not the only ones: I've had two people contact me via email asking where posts I've linked in other posts have disappeared to. One of them thought it was behind a paywall...

#7 spike

  • Guest
  • 15 posts
  • 5
  • Location:Ukraine

Posted 02 October 2018 - 05:48 PM

Is there someone who's doing technical support of this forum?

About that warning, yep, it does not directly relate to this problem, it relates to the transitioning to https. It's an icon with a warning if you press on it and not seen on every page, I can see it on the main page of the forum. Seems like those script files being blocked does not negatively impact functionality, so not a big deal, modern browsers will automatically block them as otherwise it's a security breach. This is how that icon looks:

 

Untitled.png



⌛⇒ write a quiz!

#8 Mind

  • Life Member, Moderator, Secretary
  • 15,854 posts
  • 2,003
  • Location:Wausau, WI

Posted 03 October 2018 - 09:20 PM

Sorry about the broken links. Our engineer team is aware of it.







Also tagged with one or more of these keywords: links

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users