• Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In    
  • Create Account
  LongeCity
              Advocacy & Research for Unlimited Lifespans

Photo
- - - - -

Conference, schedule


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 s123

  • Director
  • 1,342 posts
  • 1,041
  • Location:Belgium

Posted 02 October 2010 - 09:17 PM


SATURDAY

09:00 - 09:20 Arrival, welcome (20mins)
09:20 - 09:50 Dr. Sebastian Sethe (30mins) The Immortality Institute
09:50 - 10:05 Mr. Vincent Fagot (15mins) The Healthy Life Extension Society (HEALES)
10:05 - 10:20 Mr. Alexander Tieth (15mins) To let live and let die - legal aspects
10:20 - 10:40 Mr. Sven Bulterijs (20mins) Glucosepane: a major protein cross-link

10:40 - 11:00 Break (20mins)

11:00 - 11:40 Dr. Leonid Gavrilov (40mins) Reliability Theory
11:40 - 12:10 Dr. Stephen Spindler (30mins)
12:10 - 12:50 Dr. Aubrey de Grey (40mins) Strategies for Engineered Negligible Senescence (SENS)

12:50 - 13:30 Lunch (40mins)

13:30 - 14:00 Mr. Michael Cariaso (30mins)
14:00 - 14:40 Dr. Natalia Gavrilova (40mins) Demographical impact of Life Extension
14:40 - 15:20 Mr. Danila Medvedev (40mins) The Russian Transhumanist Movement
15:20 - 15:40 Mr. Sven Bulterijs (20mins) Metformin as a Geroprotector

15:40 - 16:00 Break (20mins)

16:00 - 17:00 Prof. Dr. Michael Rose (1hr) A New Immortalist Strategy

SUNDAY

09:00 - 09:40 Dr. Chitty Chen (40mins) N-Glycans as a Biomarker of Aging
09:40 - 10:20 Prof. Bart Braeckman (40mins) C. Elegans Studies
10:20 - 11:00 Ms. Valerija Pride (40mins) Human Aging System Diagram Project

11:00 - 11:20 Break (20mins)

11:20 - 12:00 Dr. Stephen Coles (40mins) Supercentenarian Autopsy Studies
12:00 - 12:40 Mrs. Natalie Coles (40mins) Supercentenarian Phlebotomy at SRF

12:40 - 13:40 Lunch (60mins)

13:40 - 14:20 Mr. Paul McGlothin (40mins) Calorie Restriction in Humans
14:20 - 15:00 Mr. Danila Medvedev (40mins) KrioRus
15:00 - 15:40 Mr. David Styles (40mins) A New Development in European Cryonics Standby, Stabilisation, and Transport

15:40 - 16:00 Break (20mins)

16:00 - 17:00 Roundtable Thinktank (1hr) What can / should we do from here / implementation

Edited by s123, 04 October 2010 - 02:14 PM.


#2 s123

  • Topic Starter
  • Director
  • 1,342 posts
  • 1,041
  • Location:Belgium

Posted 04 October 2010 - 09:18 PM

Paul McGlothin will not be able to make it to Belgium :sad: We apologize for this, however we will solve this by using Teleplace, special conference software that enables Paul to give his lecture from the US. All other speakers will be present.

Hope to see you this Saturday!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users